Ovis torna tájékoztató 2022/23 tanév

22. 10. 17
posted by: Főadminisztrátor

OVIS TORNA TÁJÉKOZTATÓ 2022/23
Kedves Szülők!


Sok szeretettel köszöntjük Önöket a Gloriett SE Ritmikus Gimnasztika Szakosztályában!

Kérjük az alábbi tájékoztatót figyelmesen olvassák el!

Az óvodás tornákon szakképzett edzőink a ritmikus gimnasztika jegyében képességfejlesztéssel foglalkoznak. Célunk, hogy gyermekük mozgáskoordinációját, egyensúlyérzékét, ritmusérzékét, kézügyességét, figyelmi képességét, erőnlétét és hajlékonyságát fejlesszük, melyet kiscsoportos foglalkozások keretein belül, heti 2x60 perces órákon valósítunk meg: kedd 17:00-18:00 és szerda 17:00-18:00, illetve iskolaelőkészítős foglalkozásokon belül, heti 2x90 perces órákon: kedd 16:45-18:15 és csütörtök 16:45-18:15.


A foglalkozásokra szükséges felszerelés: tornadressz/strech kisgatya és top, egyszínű zokni, rendezetten összefogott haj (kis csat, hogy a babahajak ne zavarják a gyermeket mozgás közben), ivókulacs, zsebkendő és egy kis füzet, melyben a gyermeküket jutalmazzuk.

A foglalkozásokra a buszmegálló felőli kiskapun tudnak bejönni.

ÉVES SPORTKÉPZÉSI HOZZÁJÁRULÁS
Minden hónapban a fizetendő sportképzési hozzájárulás:
Kisóvodás csoport
3-5 éves korig heti 1 alkalom – 5.600 Ft
3-5 éves korig heti 2 alkalom – 8.000 Ft
Iskolaelőkészítős csoport (leendő első osztályosok számára)
5-6 éves korig heti 1 alkalom – 7.000 Ft
5-6 éves korig heti 2 alkalom – 10.000 Ft

Minden hónap első edzésén az adott havi sportképzési hozzájárulás befizetése esedékes CSAK készpénzben, az edzőnél. Amennyiben sportképzési hozzájárulás elmaradásukat az adott hónap következő edzésén nem rendezik, a következő hónapban a hiány teljesítéséig gyermekük nem vehet részt az edzéseken.
A sportképzési hozzájárulás minden hónapban azonos összegű, függetlenül az adott hónapban megtartott edzések számától. Amennyiben betegség miatt az adott hónapban legalább az edzések feléről hiányzott gyermekük, és erről leadják az orvosi igazolást edzőiknek, az adott hónap havi sportképzési hozzájárulásának 30%-át jóváírjuk, azaz 70%-át kell a havidíjnak befizetni. Amennyiben új tanítványunk az adott hónap második felében érkezik, az adott hónap sportképzési hozzájárulásának 70%-a fizetendő.

Az iskolai tanítási szünetekben és július hónapban nem tartunk edzéseket, augusztusban nyári edzésre lehetőség van, melyről külön tájékoztatást adunk.

EGYESÜLETI ÉVES TAGSÁGI DÍJ
Az Egyesületi éves tagsági díj: 4.800 Ft, a 2022/2023 tanév első félévére 2.400 Ft, melyet a sportképzési hozzájáruláson felül minden egyesületi tagnak az első havi sportképzési hozzájárulás befizetésével egyidejűleg kell teljesíteni. A második félévre a 2.400 Ft-ot január hónapban kell kiegyenlíteni.


Kérjük a kedves Szülőket, hogy ha gyermekük beteg – a jelen helyzetre való különös tekintettel – ne hozzák edzésre! Ha a foglalkozás alatt bármely gyermek rosszul érzi magát, kérjük jelezze az edző felé, aki szükség esetén telefonon értesíti Önöket.

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bátran! 😊

Hermann Henrietta Gloriett SE, RG szakosztályvezető

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tel.: +36/20- 928-6911

Danka Annamária: Gloriett SE, RG edző, sportirodai munkatárs

tel.: +36/20-299-7989, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.