2023-ban is a Gloriett az ország legjobb sportiskolája!

24. 03. 03
posted by: Főadminisztrátor
Szenzációs címvédés!
 
A Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) 2024. február 27-én rendezte meg éves díjátadó gáláját a Magyar Sportok Házában.

A SIOSZ elnöke, Rózsa József — aki egyúttal a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója is — ünnepélyes keretek között köszöntötte a 2023-ban kiemelkedő eredményeket elért sportiskolákat és sportolóit.

A Gálán köszöntőt mondott dr. Sáfár Sándor a Nemzeti Sportügynökség Kiemelt Sportakadémiák és Sportegyesületek Igazgatóságának igazgatója, a díjátadásban közreműködött dr. Reinhardt Ákos, a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának főosztályvezetője, Kasza Róbert világ- és Európa-bajnok öttusázó és Gál Csaba az NSÜ főosztályvezetője.

Magyarország legeredményesebb sportiskolája az általános iskolák kategóriájában idén is a GLORIETT SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA lett a 2022-23-as tanév sporteredményei alapján.
 
Köszönjük sportoló diákjainknak, a testnevelőknek, edzőknek, a pedagógusoknak a kimagasló munkát, a szülőknek a támogatást.
 
Holjevicz Eszter legeredményesebb női testnevelő díjat vett át az ünnepségen. Gratulálunk Eszter néninek az országos elismeréshez, további szép sikereket kívánunk!
 
siosz1
siosz2
 
Reméljük a hivatalos fotókat is hamarosan megoszthatjuk iskolánk közösségével.