22. 11. 14
posted by: Főadminisztrátor

2022. november 10-én megtartottuk az őszi DÖK-Parlamentet, ahol minden felsős osztály képviselője megjelent. A tanulók a diákélet korábbi időszakáról hallgattak meg beszámolót a DÖK-Parlament elején. Majd az osztályok észrevételei, kérdései, kérései hangzottak el igényes, szépen megfogalmazott felszólalásokban. Sok kérdés, ötlet felmerült, melyekre a szünet után kaptak válasz a diákok képviselői iskolánk vezetőitől. Az osztályok képviselői szavazással megerősítették tisztségében DÖK-elnöknek Balogh Amirát, illetve alelnöknek Czeczon Barnabást és Bencze Jázmint. 

22. 05. 31

Kedves szülők és diákok!

 

 2022. május 25-én megtartottuk az iskolai DÖK-parlamentet a könyvtárban. 

A felsős osztályok küldöttei, az iskolavezetés és a DÖK-segítő tanár is jelen volt. Zora néni és Csaba bácsi ismertette az előző időszakban megvalósult változásokat, és a DÖK működését, tevékenységét. 

Az osztályok választott képviselői elmondták összegyűjtött és igényesen megfogalmazott ötleteiket, kérdéseiket, javaslataikat, majd a szünet után Zora néni, Andi néni, Kati néni és Laci bácsi reagáltak a felvetett témákra. Ezek után a küldöttek megerősítették tisztségében Balogh Amirát (7.a.) DÖK elnökként egyhangú szavazással. A küldöttek az osztályfőnöki órákon számolnak be társaiknak az elhangzottakról. Öröm, hogy a negyedikes osztályok is küldtek képviselőket, akik megfigyelőként vettek részt iskolánk DÖK-parlamentjén.

 

 

22. 05. 03

Kedves diákok és szülők!

 

A  "MIT FESSÜNK A BIOKERTI UDVAR BETONFALÁRA?" - pályázatokra 203 szavazat érkezett, így a második - döntő - fordulóba bejutott ez a négy kép. Ezekre BÁRKI szavazhat egyszer, ezen a héten, az aulában. A két legtöbb szavazatot elnyerő műalkotást megvalósítják a gyerekek Anka Ági néni segítségével, vezetésével.

VEGYÉL RÉSZT A SZAVAZÁSBAN, ADJ HANGOT A VÉLEMÉNYEDNEK, SZAVAZZ TE IS MÁJUS 6-ig! 

 

22. 04. 25
Kedves diákok és szülők!
 
Megrendeztük a Diákok Éjjelét a suliban. A programon rengeteg felsős játszott, sportolt szórakozott 19.00  és  22. 00 között. 
Volt itt diákbüféjósdatanár-diák fitnesskémia showfloorballactivitykahoot-játékteázó és alkotóházhölgyfocidiák-tanár röpimeccsekasztaliteniszdiscorulett-csocsó-kártyaszoba.....
 
Jól éreztük magunkat. Köszönjük a szervezést a 6.a-nak, a tanároknak és a lelkes szülői csapatnak! 
 
22. 03. 19

Kedves szülők és diákok!

Lehet újra venni a portánál sulipólót.

Ára: 2000 Ft